Republify är utbildningsdelen av Uper Group och våra systerbolag kan stötta er med flera olika insatser 

CILBUPER

Cilbuper AB vill göra det enklare för företag att rekrytera, utbilda och utveckla framtidens IT experter. Tillsammans med hundratals juniora och seniora IT-talanger har vi byggt ett pålitligt och levande ekosystem som drivs av viktiga idéer och människor som kan förverkliga dem.

AGOSHI

Agoshis mål är att säkra, utveckla och maximera verksamheter på bästa sätt! Vår anda bygger på tre fundament: resultat, mångfald och nytänkande. Agoshi har flera tjänsteområden: House of Android, House of DevOps,
K-Force – Säkerhet samt konsulttjänster inom Ledningskompetens och Digitalisering.

PAGESPLIT

Pagesplit Solutions hjälper er med allt som rör SQL Server och Microsoft Data Platform! Våra SQL Server experter hjälper dig att lindra kompetensbrist, förbättra svarstider, öka prestanda och tillgänglighet, samtidigt som ni minskar både driftkostnader och risker för alla era SQL Server eller datarelaterade system!

REPUBLIFY

Vi på Republify AB då med i genomsnitt 20 års erfarenhet av utbildning riktad mot yrkesverksamma inom såväl privat som offentlig sektor. Med fokus kring den personliga utvecklingen och alltid med ett win-win-win tänk har vi genom åren stöttat flera välkända arbetsgivare och återkommande fått förtroende för nya insatser.