Hitta Republify på din sociala plattform

Att interagera på sociala plattformar är i standard idag… Här nedan hittar du länkar till de platser vi valt att synas på lite mer och bakgrund kring hur vi tänker kring vårt arbete med dessa

LinkedIn presenterar vi nyheter om Republify som är viktiga för dig som kund eller partner. Du som följer oss på LinkedIn är först med att få inbjudan till events, webinars med mera.

Facebook har du som följer oss möjlighet att interagera snabbt, se inspelningar från aktiviteter vi gjort, filmer med tips, tricks och mycket mer!

Instagram delar vi och våra partners med oss av vår vardag och du får en inblick i hur vi arbetar, hur det kan se ut när vi håller utbildningar och andra aktiviteter!

Twitter håller vi det kort, men du som uppskattar snabba och korta nyheter får en sammanfattning från alla våra andra media så du själv enkelt kan välja vad som är intressant!

Sociala medier för oss på Republify är helt och fullt fokuserat på två-vägskommunikation! När du interagerar med oss så får du respons och förutom att du först av alla får koll på allt som händer så är det även här vi annonserar tävlingar och andra roliga aktiviteter!